Willeke Geertsema

Grafisch & ruimtelijk ontwerp

Willeke is afgestudeerd als Interior Designer aan de HKU en heeft na haar studie veel ervaring opgedaan in verschillende werkvelden. Hierdoor is ze ruim inzetbaar en van vele markten thuis. Het duurde dan ook niet lang en haar eigen onderneming Wil Je Design werd geboren. Met dit creatieve bedrijfje heeft ze opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Zo maakt ze logo’s en huisstijlen, de vormgeving van websites, huwelijk-en geboortekaarten en nog een aantal uiteenlopende (grafische) klussen. 

Naast haar bedrijf werkt ze sinds een tijdje als Interior Designer in dienstverband bij een leuke ontwerpstudio. Willeke weet haar drukke leventje perfect te combineren en zegt zelf ‘heerlijk te gaan’ op deze mix van uiteenlopende werkzaamheden. En als het maar eeeeven kan gaat ze er graag even tussenuit en worden er reisjes gemaakt naar mooie bestemmingen. :)

Kijk eens op d’r website voor meer moois: www.wiljedesign.eu

Meer lezen

Koffie? Graag!

Ben je bezig met een nieuwe huisstijl, heb je ideeën voor een nieuwe website of kun je hulp gebruiken met content voor jouw e-mailnieuwsbrief of social media? 

Wil je een dagje bij ons komen flexwerken of wil je graag met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Of stuur een e-mail naar post@hetstadshuisje.nl.

Oh en… volg je ons al op Instagram en Facebook?

Schalkwijkstraat 8
3512 KS Utrecht

Contact

Versturen