"Writing is as much an art as it is a science"

Simone van Schip

Tekstschrijver | Redacteur

Af en toe komt Simone aanwaaien bij Het Stadshuisje. Na een aantal banen in het bedrijfsleven en bij een universiteit, besloot deze Brabantse-in-de-grote-stad voor zichzelf te beginnen in 2017. Met de nodige ervaring in marketing, communicatie en events op zak dacht zij: ik ga toch echt voor mijn grote liefde. Taal.

 Bij Simone kun je terecht voor een goede tekst. Mensen écht bereiken met communicatie is haar missie – voor elke doelgroep en elke boodschap. Dit doet zij net zo lief online als voor een volle zaal. Haar motto? ‘Writing is as much an art as it is a science’. Want taalregels kun je leren, maar taalgevoel is minstens net zo belangrijk. En dat heeft ze.

 Simone staat bekend om haar kritische blik, die ze met je deelt op een vrolijke en spontane manier. Ze zet de puntjes op elke i – daar kun je van op aan. Het liefst in projecten met een kop en een staart, tegen een achtergrond van creatie, innovatie of duurzaamheid.

Als zelfverklaard theemuts brengt Simone haar tijd vooral door met een grote mok thee (door collega’s gedoopt tot ‘vissenkom’). En vooruit, ze maakt ook nog tijd voor andere dingen. Zoals dansen, reizen en zich druk maken over de toekomst van de wereld.

 

Meer lezen

Koffie? Graag!

Ben je bezig met een nieuwe huisstijl, heb je ideeën voor een nieuwe website of kun je hulp gebruiken met content voor jouw e-mailnieuwsbrief of social media? 

Wil je een dagje bij ons komen flexwerken of wil je graag met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Of stuur een e-mail naar post@hetstadshuisje.nl.

Oh en… volg je ons al op Instagram en Facebook?

Schakwijkstraat 8
3512 KS Utrecht

Contact

Versturen