Esther Mooijman

Zangeres, (zang)coach en eigenaar zangschool

Afgestudeerd aan het Codarts conservatorium van Rotterdam, runt Esther sinds 2009 haar zangschool “ZanglesRotterdam.nl”, met 10 leslocaties verspreid door Rotterdam. In 2016 kwam daar een tweede zangschool “ZanglesUtrecht.com” bij, op de Bemuurde Weerd in hartje Utrecht.
Vanuit het Stadshuisje stuurt ze haar team in Rotterdam aan en runt ze ZanglesRotterdam en ZanglesUtrecht. Elke woensdag is ze te vinden in haar zangstudio voor zangles en persoonlijke coaching. Daarnaast organiseert ze evenementen voor haar zangscholen en doet ze acteer- en modellenwerk voor verschillende castingbureau’s.
Motto: Doe af en toe eens iets wat je eng vind. Door jezelf te blijven uitdagen zal je jezelf blijven verassen en kun je groeien.

Meer over Esther:
www.zanglesrotterdam.nl

Meer lezen

Koffie? Graag!

Ben je bezig met een nieuwe huisstijl, heb je ideeën voor een nieuwe website of kun je hulp gebruiken met content voor jouw e-mailnieuwsbrief of social media? 

Wil je een dagje bij ons komen flexwerken of wil je graag met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Of stuur een e-mail naar post@hetstadshuisje.nl.

Oh en… volg je ons al op Instagram en Facebook?

Schakwijkstraat 8
3512 KS Utrecht

Contact

Versturen